Tilbake til England!

Jeg er veldig glad for å kunne dele med dere at jeg og Grålle skal tilbake til England! Og det er ikke at jeg ikke har ønsket å dele det før, men faktisk mer det at det ikke har vært en del av planen før nå. Denne sesongen tar vi litt som det kommer ut ifra hvordan ting går, i motsetning til før hvor jeg gjerne hadde en plan klar for hele sesongen. Vi er på et nivå nå hvor man alltid må ha tanker rundt sesongen og noen hovedmål, men man må også tilpasse etter hvert ut ifra hvordan hesten kjennes og hvordan alt går.

Så etter Saumur har jeg og Piia diskutert rundt hva neste stevne skal bli og det har vist seg å være lite å velge i som i tillegg er optimalt for oss. Etter å i utgangspunktet ha slått fra meg England, av den naturlige grunnen at det er fryktelig langt å reise – spesielt «bare» for en CIC***, endte jeg opp med å titte litt på det som var der allikevel etter innspill fra Piia.

Og det er akkurat det som er så farlig… Som Jean sier «du vet jo hvordan det ender hver gang du begynner å tenke på noe.. Da blir det alltid sånn…» Og ja, han har vel litt rett i det…

For jeg må innrømme at når jeg så på banene som gikk i den aktuelle perioden i England så jeg fort at dette passet oss mye bedre enn det som er «litt» nærmere i for eksempel Frankrike.

Valget sa seg tilslutt selv og falt tilslutt på Gatcombe Park første helgen i August! Banen er veldig kupert i typisk Engelsk terreng. Det blir en tøff test fysisk, akkurat som vi liker! At det arrangeres Englansmesterskap i den samme klassen gjør nok heller ikke konkurransen noe lettere… Vi liker tøffe baner og jeg rir mer enn gjerne mot de beste!

Gatcombe Park

Å konkurrere i England er ikke som å konkurrere andre steder! 

Så når man først skal over og det har seg sånn at stevnet ligger rett etter sommerferien hjemme, da måtte nesten vår årlige uke på fjellet vike for noen uker hos Chris!

Så om bare en måned drar vi over for 3 uker med trening etterfulgt av CIC*** på Gatcombe Park!

En måned til og vi er klare for nok et treningsopphold på dette fantastiske stedet!

Jeg er heldig som har denne muligheten! Ja, jeg er nok over gjennomsnittet god på å skape mine egne muligheter, men jeg har så mange fine mennesker rundt meg som er med å faktisk gjøre de mulige. Til alle dere – TAKK!

Og det er nok enda godt at det er noen planer på agendaen igjen for han Grållegrå, for oppfører seg ikke pent om dagen!

Han har vært forholdsvis grei de to siste sommerene, men nå tar det helt av… Han bytter beiter oftere enn jeg bytter undertøy…Jeg har alltid vært opptatt av å la hest være hest uansett nivå, men jeg må jo innrømme at jeg liker best at han står alene nå.. Men jeg måtte gi meg og gi han en snill ute-venn.. Til liten nytte.. Han både får beite vennen sin til å hoppe over gjerdet og hopper rundt som han vil selv og.. Jeg hater det, men hva får jeg gjort?? Å ha han inne er ikke et alternativ, og mindre paddock med høyere gjerdet heller ikke aktuelt.. Så han får drive på – om jeg blir grå i håret vet dere hvorfor!

Grålle med sin nyopprettede flokk for dagen…

Forrige uke hadde vi også en full sjekk hos Siggi på Bjerke. Siggi har fulgt han opp så lenge jeg har hatt han og både bøyeprøver og røntgenbilder var upåklagelige! Ja, jeg er heldig – for en uke etter en bane som Saumur er det langt fra en selvfølge!

Utover det går det sin gang her i varmen. Førsteslåtten er vel i boks og vi jobber videre med det omfattende prosjektet vi har bak stallen med bane og parkeing etc. Og nå er det ikke lenge igjen, gleder meg Veldig til å vise dere!

God kveld!

Klem Heidi og Grålle

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *