Med VM i sikte!

Bilderesultat for weg tryon

En fjern barndomsdrøm er plutselig blitt en del av hverdagen. Etter de gode resultatene i år er vi en av de få Norske, uansett gren, som er aktuelle for VM i høst! For det er sånn at for å få delta i et VM så holder det ikke bare å kvalifisere seg. Man må være god nok til å kunne vise at man har noe i mesterskapet å gjøre. Være god nok til å vise at man faktisk er blant de beste i verden.

Image may contain: 1 person, horse and outdoorFra terrenget under EM i fjor. Foto: Libby Law Photography

Årets VM går i USA i september, nærmere bestemt Tryon i North Carolina. Å reise til USA med en hest er ikke som å sette hesten på hengeren og kjøre til Tyskland. Det er fly for både to- og firbeinte, papirer, blodprøver, vaksiner, karantene etc og det er en stor del forarbeid som har blitt gjort i forbindelse med dette de siste ukene. Nytt, lærerikt og veldig spennende!

VM i hestesport er sånn at det holdes for alle grener samtidig. Det vil si at over disse to ukene i september skal det kåres en verdensmester individuelt og i lag i sprang, dressur, feltritt, kjøring, distanse, para-dressur, voltige og reining.

Promo Videoen til VM, ganske stilig!?

Sist gang Norge hadde feltrittsryttere på dette nivået er ikke dokumentert, men det er trolig rundt 100 år siden så det vil være første gang i nyere tid at Norge har med en deltager i feltritt. At den første som skal vise seg å være aktuell er meg kan jeg takke Grålle, familien min og de som støtter meg for! Samt min vilje til å tro på det mange ikke trodde var mulig.

Dreams do come true – as long as you keep working for it!

 I 2017 lagde vi historie under i EM i feltritt, nå går vi for å gjøre det igjen i VM!

Så er det altså sånn at det å ta med seg hesten og reise til USA i flere uker er en kostbar affære… Reise, opphold, treninger og ikke minst en lang periode uten inntekt for hele familien.

Årets VM i USA er sagt å være 2018s 4. største sportsarrangement world wide, etter Vinter OL i Sør Korea, Fotball VM og Tour de France. For bedrifter og andre over gjennomsnittet interesserte som kunne tenkte seg å være en del av teamet, «reisen vår» og et historisk øyeblikk kan det tilbys evig takknemmelighet, mye spenning og ikke minst, svært gode markedsføringsmuligheter uansett bransje.

Det er forventet 500.000 tilskuere og mediedekning i over 50 land. Under forrige VM i 2014 viste faktisk NRK over 100timer fra mesterskapet! Vi håper virkelig at de gjør dette i år også!

Bilderesultat for weg 2014 opening ceremony

Alt er planlagt og klart, så kryss fingrene for at det holder hele veien til Tryon! Vi er i hvert fall klare til å vise at vi har noe der å gjøre!

Klem Heidi og Grålle

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *