Englandsreisen har begynt!

Endelig er vi på veien igjen! Utrolig hvor fort rastløs det går an å bli av å ikke være på reise på noen uker! Stevnelivet er som dop… Man klarer bare ikke å ville noe annet… Jeg lurer iblant på om dette er noe av grunnen til at vintrene føles så lange, det skjer liksom ikke noe til tross for at det egentlig skjer noe hele tiden..

Men nå er vi i hvert fall på vei til England igjen! Egentlig var den opprinnelige planen at vi skulle ha reist lørdag som var. Men så er det blitt sånn at Chris leder ERM sammenlagt (Eventing Rider Master) og bestemte seg for å også ri i Jardy den helgen for så å reise rett til Aachen. Derfor bestemte vi oss for å utsette det noen dager siden han uansett ikke er hjemme og får hjulpet oss med treningen før til helgen.

Så i dag begynte vi den lange reisen og siden turen gikk så fint i fjor har jeg valgt samme reiserute denne gangen. Forskjellen fra i fjor er at Melle dessverre ikke er med oss denne gangen, men til gjengjeld kjører både Jean og Nora med meg og er med oss hele turen!

Nora og Grålle – gode venner 

Familien betyr virkelig alt og det er så fint å ha de med! I dag kjørte vi de første 14 timene hjemmefra til Sudermühlen sør for Hamburg hvor vi «alltid» bor. Her ble det litt fortjent vann-moro for to og firbeinte! Deilig i varmen!

I morgen kjører vi de nesten 80 milene til Calais i Frankrike hvor vi blir til lørdag da vi tar  båten over til Dover og kjører de siste få timene opp til Chris og Bek i Surrey.

Der blir det noen uker med trening før vi reiser til Gatcombe Park med «alle» de beste for å ri CIC*** første helgen i august.

Vi gleder oss! Snakkes fra England!

Klem Heidi

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *