Klare for Gatcombe!

Endelig nærmer vi oss klare for stevne igjen! I morgen begynner vi dagen med en dressurtrening, pakking og vasking før vi kjører de drøye to timene fra Surrey til Gatcombe. På lørdag rir jeg dressur 11.46, søndag rir jeg sprang 11.27 og terreng på ettermiddagen etter det.

Og startlisten er ikke til å spøke med, her stiller en STOR andel av de beste i verden med sine beste hester! Kanskje ikke så rart når banebygger her er selveste Captain Mark Phillips, samme mann som bygger VM banen i Tryon?! Terrenget her er også veldig kupert med en del stigning, noe som også er forventet i Tryon. I tillegg inngår også det Britiske Seniormeserskapet i klassen jeg rir.

Den siste uken har vi hatt flere gode treninger, blant annet reiste vi til en større arena og hoppet bane i dag. Jeg kan ikke si jeg er 100% fornøyd med egen ridning, men Grålle var virkelig flink! Og sprangmessig er vi nok klare for stevne!

De dagene jeg kun har ridd tidlig har vi også prøvd å få inn litt vanlige familieferie-ting og vi har rukket å se både eksotiske dyr, karuseller og spist mye god mat! (Selv om jeg er litt lei frityr nå…)

Og hjemme er alt som det pleier! Når vi reiser går ting galt. I helgen kom det litt etterlengtet regn, inkludert et ikke like etterlengtet tre som sperret veien inn til gården… Heldigvis er det sånn at vi har helt fantastiske naboer som ofret sine tørre klær og fikk saget det ut av veien for oss!

Og i dag var kranen ute ødelagt på helt feil måte…. Vannet sto ut av åpen, eller nå ikke eksisterende, kran til glede for alt brunsvidd gress i nærmeste omkrets. Men dette også løst grunnet en fantastisk oppstallør!

Her i England kom det også etterlengtet regn før varmen nå er tilbake for fullt. Og pøsregn er definitivt ingen grunn til å ikke trene! I hvert fall ikke om man vil bli best 😉

Nora fikk endelig en sølepytt og hoppe i igjen og ville IKKE være med hjem fra stallen denne dagen!

Så i morgen drar vi, oppdatering fra Gatcombe kommer løpende! 🙂

Klem Heidi

Tøffe dager i varmen 😉 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *