Lange dager!

Dagene de siste ukene har gått i ett, det har rett og slett vært så ubeskrivelig mye å gjøre! Det er mye som skal organiseres og gjøres hjemme på gården, det er mye å gjøre på jobb, alle forberedelsene til VM har vært så mye mer enn en skulle tro og hodet føles som bomull. Tomt med andre ord. Ting går inn den ene veien og ut den andre. Men jeg ville ikke byttet det mot noe! Og det er vel kanskje problemet og, jeg elsker alt jeg gjør i hverdagen og kunne ikke valgt bort noe! Og så lenge det er mye kun i perioder går det helt fint 🙂

Det har blitt mye oppmerksomhet rundt VM og det er gøy! Og aller mest er det veldig bra for sporten! Forrige uke hadde vi besøk av flere fra media, blant annet NRK som dere ser på bildet under.

Planen var opprinnelig å reise i morgen tidlig, men vi har bestemt å reise torsdag isteden da det er så mye som skal på plass. En av tingene er høy til hestene hjemme… Normalt null problem, mindre lett i år med høykrise…

En annen ting jeg har klart å fåt gjort i løpet av sommeren er å ta lappen på lastebil! Vi har alltid hatt lyst å gjøre det da det er mye mer praktisk for oss å reise rundt i en bil med bomuligheter enn inn og ut av dyre hotell hver eneste gang vi er på reise! Og ikke minst . mye mer behagelig for hesten! Så mandag denne uken hadde jeg oppkjøring og vips så var det i boks!

Takk til Tungbilskolen i Drammen for bra opplæring!

Sliten? Ja! Klar for å være klar til å reise og komme oss til Flyinge på fredag? JA!

Klem Heidi

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *