Mens vi venter på VM

Dagene etter vi kom ut av karantene har vært ganske rolige til tross for at det er mye som skal ordnes.

Det fine med å være her er tidsforskjellen! Det er så deilig å våkne før alarmen kl 6 og føle seg uthvilt og våken. Så er det i stallen for morgenstell og trim før det blir for varmt Deretter er det tilbake til hotellet og spise frokost med Jean i 9-10 tiden.

Etter det har vi hatt en del timer til å ordne alt vi må i forbindelse med selv konkurransen som starter torsdag eller fredag. Det har blitt utallige turer til Walmart for alt fra søplesekker til vann til kjølebokser og diverse.

I tillegg har vi også rukket en formiddag med den lokale attraksjonen her, the Gorge Zipline som er en tur igjennom regnskogen og visstnok har Nord Amerikas lengste og bratteste Ziplines.

Vi har også rukket en lunsj ved vakre Lake Lure som ligger bare 20 minutter unna. Og at Nord Carolina er pent, det er det i hvert fall ingen tvil om!

Ettermiddagen har vi hatt i stallen med stell, kos, leieturer og fokus på de kommende oppgavene. Den mentale biten er tross alt minst like viktig her som den fysiske!

  Forberedelse til den kommende dressurdelen…

En annen ting som er kjedelig og en voksende bekymring er orkanen Florence som er på vei.. Den øker stadig i styrke og forventes å treffe kysten av Nord og Sør Carolina sent torsdag med enorme ødeleggelser og unntakstilstander.. Heldigvis er vi nok skjermet for det verste da vi er noen timer inne i landet, og vi trenger nok ikke bekymre oss for at liv går tapt her. Det som derimot er en stor bekymring er det som faktisk kommer til å treffe her. Regn. MYE Regn… På det meste spår de opptil 500mm(!) noen steder innlands her.. Min værmelding melder derimot «kun» 110mm på et døgn her.. Problemet er at dette døgnet er på fredag..

Jeg tror ingen terrengbane i verden tåler 110mm nedbør på et døgn den ene dagen og 80 hester som går der dagen etter… Kryss fingrene for det beste, men akkurat nå ser det ikke bra ut.. Det er nok heller ikke optimalt for de som skal ri dressuren i dette været fredag..

Florence is on the way…

Legger til slutt med et bilde av oppvarmingen til terrenget! Det er bare så utrolig fint!

Klem Heidi og Grålle

Skal vi gå snart eller???

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *