Opp og frem!

Den siste tiden har det vært stille herfra.. Og det er ikke fordi det ikke skjer noe, men det har vært noen tunge uker og jeg selv har måttet sette meg ned og tenke igjennom om det faktisk er noe jeg ønsker å dele så mye av hestelivet mitt som jeg har gjort.

Men igjen så er det så mange fantastiske mennesker som følger oss og støtter oss og om jeg samtidig kan gi noe til sporten ved å dele det jeg kan og gjør er det også noe som er viktig for meg!

For selv om det er tunge tider i blant er feltritt en helt fantastisk sport og er det noe jeg ikke på noe tidspunkt har vært i tvil om etter VM så er det at det er noe jeg kommer til å fortsette med – lenge!

Grålle har det fint og er det en ting jeg setter utrolig stor pris på er det turene og tiden vi har sammen hver dag.

Han har heller ikke klart å komme seg ut av sin nå hoppsikre paddock 😉

En annen hest som har kommet litt i skyggen av Grålle og VM i høst er den Irske sportshesten Hunter, også kaldt Guss her hjemme.

Guss eies av den fantastiske familien Borge Solvam og har tidligere gått med resultater opp til CNC*. Han kom til oss i sommer og planen er at jeg skal ri og konkurrere han de kommende sesongene.

I høst har Guss og jeg hatt en fin utvikling sammen og det blir veldig spennende å se hvor vi ender den kommende sesongen!

Jeg er utrolig glad for å ha denne familien med som en del av teamet og gleder meg allerede til sesongstart!

En ting jeg er veldig glad i i den vanlige sprangtreningen jeg gjør hjemme er å ha med et eller flere smale hinder. Det krever nøyaktighet, det er veldig god trening uansett om man rir feltritt eller sprang, det gir variasjon og det er veldig gøy!

Jeg bruker også mye bommer i den daglige treningen, uavhengig om jeg rir sprang eller dressur.

Forrige helg hadde både jeg og Ellen fått nok av kulden som brått hadde kommet over oss og pakket bilen til fordel for bedre temperaturer i Sverige.

Der hadde vi en topp helg med mange fine terrengtreninger og sosiale kvelder hos Johan i Halmstad.

Takk for morsomme treninger Ellen og Vibeke 🙂

I helgen som var var det dressurtrening med Lillan og det var like motiverende som alltid! Flink hest og veldig positiv trener! Da er det gøy å ri!

På lørdag reiser vi til Annicken for årets første Johan samling! Alltid et høydepunkt i den kalde sesongen og tid for å starte planleggingen for neste år!

Og det er flere spennende nyheter fremover, så det er bare å glede seg!

Som sagt, det er nok som skjer og godt er det for hva skulle man ellers tatt seg til? 😀

Ønsker alle en fortsatt god førejulstid!

 

Klem Heidi

Bli med i samtalen

  1. Så morro å lese ☺️
    Masse lykke til videre med begge hestene, feltritt er jo helt klart det morsomste som finnes på denne planeten. Heier på dere, lykke til videre ☺️☺️
    Ellen og jeg tok Trinn III sammen på Starum, herlig dame det også
    Morsomt å følge dere.

    1. Tusen takk Vivian! Og det samme til deg – veldig fin blogg du har startet! Får oss friske til å se våre «problemer» i et annet lys! Ja, Ellen er herlig! En av de som virkelig skal ha deler av fortjenesten for min suksess i sporten!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *