Vinter – Vår – Vinter

I helgen var det tid for den årlige grenkonferansen i feltritt. Veldig ok å ha en dag i året hvor så mange i miljøet kan samles uten hest. Eneste negative er at det ikke alltid er like lett å kjenne igjen alle i vanlige klær 😉

Men hyggelig var det! En grenkonferanse med veldig god stemning og så mye hyggelige og engasjerte folk som virkelig brenner for sporten vår!

Selv holdt jeg et innlegget «Veien til målet», med utgangspunkt i hvordan jeg har jobbet for å nå et VM. Jeg tror en stor del av jobben mot et så stort mål er det mentale og om noen andre unge og lovende kan få noe ut av å høre om hvordan jeg jobber mentalt er det ingenting som gleder meg mer!

Jeg fikk også prisen Årets Utøver. En utrolig hyggelig pris og få og all ære går til Grålle for det vi presterte i fjor!

Ellers klarer jo ikke vinteren bestemme seg helt for om den er ferdig for i år eller ikke…

Det så lenge så lovende ut og jeg var sikker på våren var på vei.

Vi rakk til og med hoppe litt terreng før jeg måtte innse at det helt ikke kan kalles vår enda…

Men så lenge solen skinner kan man leve med det! Jeg gjorde et forsøk på noen fine bilder av Grålle, men det er ikke så lett når han heller vil sole seg..

Og Hunter er en raring, men han er jo så søt og! Selv om det ikke alltid er så lett å få fred fra han når man prøver å jobbe 😉

Klem Heidi

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *