Sesongstart!

Våren har definitivt ankommet og et av de kanskje tydeligste tegnene på det blant oss feltrittfolk er et florerende antall av innlegg i sosiale medier om «kun x antall dager igjen til sesongstart!».

Jeg er selv en ivrig planlegger og alle som kjenner meg vet at jeg har en plan på ting når det gjelder konkurranser. Planen om sesongstart har ikke vært noe unntak her, men en rekke hendelser og sykdom de siste ukene gjorde alt litt mer usikkert. Heldigvis gjelder ikke noe av dette noen firbeinte og Hunter er i toppform og mer enn klar!

Og nå er det bestemt at vi drar og neste uke pakker vi bilen og reiser sørover til Sverige for sesongstart i Tågarp lørdag. Jeg og Hunter får en rolig start på vårt første stevne sammen og begynner med en enkel 100cm klasse der.

Så blir det noen rolige dager hos Johan før vi setter kursen mot Strzegom for en  CCI1*S og ikke minst – Hunters første FEI stevne. Han har fått passet sitt og er klar for reise!

Ellers har det vært rolige dager den siste tiden, til en forandring, og det er ingen vil om at kroppen er  fornøyd med det!

Dog et par spennede ting som har skjedd! Vi har fått ny dressursal! Den nye Prestige X-D2-K Free med så mye ny teknologi! Såpass at den skal få et eget innlegg 😉

Vi har også inngått et sammarbeid med Ryttern i Bærum og Equalityline i Sverige! Equalityline har så mye fint som bla Equiline, Veredus, Roecl, Dyon og ikke minst Prestige! Merker jeg bruker mye av fra før og alltid er øverst på ønskelisten!

Kvalitetsmessig noe av det beste på markedet og ikke minst, noe av det peneste. Jeg bare elsker designet til Equiline og hvorfor er vel ikke så vanskelig å forstå?

Jeg gjorde også et forsøk på å ta et fint bilde av Grålle med sin nye Dyon grime, men som sist jeg prøvde å ta bilder var han altfor opptatt av å sole seg til at det var mulig!

Grålle asså… Like sær som alltid, men det er jo akkurat derfor vi elsker han <3

Avslutter innlegget med en liten terrengfilm som en oppvarming til den kommende uken!

Ønsker alle en herlig søndag i vårsolen!

Klem Heidi

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *