Hjemmepåske vs Stevnepåske

Påsken er igjen over oss og med unntak av i fjor har den stort sett vært preget av utenlandsreiser i forbindelse med stevner tidligere. Og jeg klager ikke på det, for noe bedre enn vårsol og feltritt finnes ikke!

Planen for årets påske skulle bli et resultat av de første stevnene i år. Om alt kjentes fint ble det hjemme påske og om ikke hadde vi tatt en tur til til Tågarp for å ri en CCN2*.

Men som mange vet har de første stevnene gått akkurat så bra som håpet og vi bruker heller tiden hjemme med familien. Påsken er en fin tid og det er veldig fint å kunne ha den hjemme uten de store planene <3

Hunter fikk en rolig uke etter Strzegom og har nytt den til det fulle! Den tørre våren har ført til null leire og hestene ligger flatt ut på tur ute på beitene!

Hunter er godt i gang med treningen igjen etter sin lille ferie og det er full fart mot større utfordringer for han! Neste stevne blir CCI2*L i Sopot første helgen i Mai og om han tar det like bra som det han har gjort tidligere i år blir det en fryd å ri!

En rolig påske hjemme gir god tid til refleksjoner og tid til å drømme seg litt bort med kaffekoppen!

Jeg elsker å sitte og drømme, det gir så mye motivasjon! Og i drømmer er det kun fantasien som setter begrensninger! Et eksempel er det planlagte vannhinderet på min kommende trenings terrengbane 🙂

En annen ting som er rett rundt hjørnet er Badminton, verdens største feltrittstevne! Et stevne jeg hadde en plan om å få ridd nå og vi var både kvalifisert og hadde poeng nok til å være med. Men selv om det ikke blir i år som håpet, betyr ikke det at det at det ikke blir et annet år!

Uansett, banen ligger ute og det er veldig gøy å se hva slags utfordringer de får! Legger ved et par bilder av to av linjene. Ganske stilig!?

Ønsker alle en riktig god påske!

Klem Heidi

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *