Grålle update

Tiden flyr og det er på høy tid at Grålle får sitt eget innlegg igjen! For at han ikke har fått det før betyr på ingen måte at det ikke går bra med han 🙂

Han fikk jo som de fleste sikkert vet en forholdsvis alvorlig seneskade under VM og normal rekonvalenstid på denne typer skader før de er tilbake i konkurranse er et år. Siden dette skjedde på slutten av sesongen var både veterinær og jeg enige om at å prøve å ha han tilbake høsten 2019 for kun et stevne var helt bortkastet.

Det beste legemiddelet for en skadet sene er tid, tid og tid og det får han! Fordelen med at dette skjedde under VM er at jeg og min veterinær har den veiledning vi ønsker fra flere av verdens beste veterinærer på akkurat dette.

Så opptreningsopplegget vi egentlig har fått på et år har vi valgt å dra ut over 1,5 år. Han er «bare» 14 år i år og vi har ingen hast med å få han ut i terrenget fortest mulig.

Prognosen har hele veien vært at han skal gå feltritt igjen, men hvordan opptreningen går har alt å si og er aldri forutsigbart. Og aller viktigst, alle hester leger skader forskjellig! Så derfor er det veldig hyggelig å kunne dele at Grålle leger over gjennomsnittet bra og veterinærene er veldig fornøyde med utviklingen!

Vi har hatt en lang vinter med mye skrittearbeid og er nå godt ute i en vår med masse travarbeid. Grålle har holdt humøret oppe hele veien og det finnes ingen hest i verden som gir meg den gleden som han gir. Uansett vær er disse turene alltid koselige.

Stort sett rir jeg på tur fordi jeg selv tror det er bedre for de å gå litt bakker og kupert, og siden jeg oftest gjør det alene har jeg lite bilder og filmer.

Og den ene dagen vi gjorde et forsøk på noen bilder skulle det bli vanskeligere enn trodd. Han er seg selv lik, og skal jeg være ærlig ser han smashing ut som alltid!

Nå skal sommeren og vinteren brukes på dressur og sprangstevner og så satser vi på fastere hinder fra sesongstart 2020 som planlagt!

We’ll be back!

Klem fra Heidi & Grålle

  

Bli med i samtalen

  1. Takk for hyggelig oppdatering på Grålle Vi gleder til å følge dere neste sesong

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *