Ny plassering i Polen!

I helgen hadde vi nok en vellykket tur til polen, nærmere bestemt Sopot i mellom Gdansk og Gdynia.

På veien ned hadde vi en fin stopp hos Johan i Halmstad hvor vi rakk både en sprang og en terrengtrening samt en hyggelig middag og hvile før resten av reisen.

Hunter hoppet topp både sprang og terreng og kjentes klar for turen!

Vel fremme i Sopot onsdag hadde hestene en rolig dag før det var tidlig opp og mer alvor torsdag morgen. Vi skulle ri CCI2*-L, Hunters første lange klasse og et hakk større enn det vi red i Strzegom.

Siden det var en lang 2* begynte torsdag morgen med fletting og veterinærsjekk kl 8. Hunter gikk fint igjennom og var klar for dressur på ettermiddagen. Det var en vindfull dag i Sopot og Hunter var litt mer spent enn han har pleid å være. Vi kom oss fint igjennom med noe bra og noen av Hunters egne triks som dommerne var mindre imponert over, men vi fikk godt betalt for de fine delene og helhetsinntrykket og endte på 66,5%.

Fredag hadde vi en fridag. Veldig deilig med disse stevnene at man har så god tid til alt samt masse tid til å både sove og slappe av i mellom slagene. Så fredagen fikk Hunter strekke litt på seg og jeg fikk gått den 3700 meter lange banen noen ganger. Den så fin ut og passet oss bra.

Lørdag skulle vi ut i terrenget først 18.15. Er det noe jeg ikke liker så er det å ri terreng så sent på dagen, men men, greit det. Det spiller jo egentlig ingen rolle.

Hunter lå og sov mye av lørdagen og ble nok kanskje litt overrasket når han plutselig skulle ut og bli mer sliten enn noen gang før.

Vel ute i terrenget gjorde han uansett jobben sin. En feilfri runde innenfor tiden nok en gang!

En liten film fra terrenget.

Etter et sent terreng gikk kvelden med til kjøling og stell av hestene. Som alltid når det er en lang klasse måtte hestene igjennom en ny veterinærsjekk søndag morgen og deretter være klare for sprang senere på dagen.

Når vi løp opp hestene lørdag kveld virket Hunter sprek og i fin form og det samme var han søndag morgen. Han gikk fint igjennom vet sjekken og var klar for sprang.

Han kjentes veldig fin ut på oppvarmingen og det fortsatte ute på sprangbanen. Han hoppet supert til siste linje hvor jeg la han for tett på et hinder med en bom i bakken som resultat. Skikkelig irriterende, men jeg har kun meg selv å skylde 😉

Vi endte på 9.plass og Hunter fikk nok en gang med seg premie hjem! Flink hest!

En annet kjent fjes i Sopot var Melle! Jeg har faktisk ikke sett henne siden jeg solgte henne i fjor og det var koselig å få hilse på igjen! Enda hyggeligere er det hvor flink Marthe som har henne er med henne! Og da er det gøy at også Melle reiste hjem med premie i samme klasse som Hunter!

Vi var så heldige å ha Piia med oss i helgen. Hun er en sånn resurs på disse stevnene og en fantastisk landslagsleder!  Vi er heldige som har henne i Norge.

Så mange Norske som var til start i Sopot i helgen tror jeg ganske sikkert jeg kan si at det aldri har vært på et feltrittstevne utenfor Norden før! Og i tillegg så mange som red så bra! Gøy å være en del av en så stor og fin gjeng på tur! Så mange flinke ryttere og så mange gode støttespillere som er med disse rundt! Gleder meg til fortsettelsen med Team Norway!

Vi er endelig vel hjemme i Norge igjen og til en forandring ryddet jeg ut og ferdig hele lastebilen med en gang til tross for at vi var sent hjemme! Klapp på skulderen til meg selv 🙂

Klem Heidi

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *