Når ting som ikke virker virker!

I disse in- og outfluencer tider kunne jeg og fint slengt meg på outfluencer trenden om alt som ikke går som planlagt. For det er definitivt en stor del av denne hverdagen!

I går satte jeg og Ellen hestene på bilen og kjørte ned til Flyinge med destinasjon Baborowko i Polen i morgen.

Turen var bestemt, men litt i siste liten ble det bestemt en noe tidligere avreise så vi kunne få trent litt på veien samt at hestene fikk en litt mer behagelig reise med en hviledag på veien.

Fredag morgen var avreise mandag morgen bestemt og for at det skulle gå var vi avhengig av en veterinær fra Mattilsynet mandag morgen for helseattest. Å bestille dette fredag morgen når fredag er 17.mai med påfølgende helg er ikke det mest optimale og vi måtte bare håpe at det gikk.

17.mai ble feiret stille og rolig sammen med familien. At vær og temperaturer plutselig har snudd så veldig kan man i hvertfall ikke klage på!

Søndag kveld fikk jeg kontakt med Mattilsynet som naturlig nok hadde veldig mye å gjøre i forbindelse med at denne søndagen var siste helg av fire med Drammen Spring Tour og mange som skulle ut av Norge derifra. Allikevel gjorde de det de kunne for å løse vår situasjon og var hjemme hos meg «før jobb» kl 7 mandag morgen så vi fikk våre helseattester! Takk!

I løpet av helgen hadde jeg også i forbindelse med pakking funnet ut at det ikke var noe vann i kranene i lastebilen og stakkars Jean fikk skru noen timer for å finne ut av det uten at det resulterte i noen ting positivt.

Så på vei sørover mandag svingte vi innom Kingsrød i Sarpsborg som tok oss rett inn og byttet vannpumpen på 20 minutter! Ikke var den engang en veldig dyr del (som det alltid er når noe ryker..) og kort tid etter var vi på veien igjen med vann i dusj og kraner! Takk Kingsrød for fantastisk service!

Vel fremme på Flyinge fikk hestene som de pleier her supre bokser på Flyingehus med egne paddocker rett ut av boksen. Perfekt før båten går videre i kveld!

Planen var egntlig å trene for Piia her nede. Jeg skulle ri sprang og Ellen terreng, men Piia var bortreist på jobb og da er det ikke like lett. Men Piia ordnet opp for oss og alternativet var ikke noe dårligere. Så jeg fikk hoppe for Fredde, Piias mann som selv har med seg et lag sølv og en individuell 8 plass fra VM i sprang i høst og Ellen fikk ri terreng for hans far – Janne Jönsson – professoren selv.

Vi hadde en fin sprangtrening og Hunter kjennes klar!

Så veldig ofte kunne nok jeg vært mer negativ i mine innlegg og fortalt om alt som går galt,  men akkurat denne gangen er det ikke mulig så outfluencer får jeg være en annen gang 🙂

I kveld tar vi nattbåten videre og er fremme i Baborowko hvor jeg skal ri CCI2*-S i morgen ettermiddag.

Vi snakkes fra Polen!

Klem Heidi

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *