Baborowko

Så var Baborowko over omtrent før det hadde rukket starte. Føles det som i hvert fall! Ikke fordi det ikke gikk bra, men fordi tidsskjemaet i min klasse gjorde at jeg red dressur og sprang fredag og terreng lørdag morgen.

Hunter har vært litt sprek etter vi kom ned onsdag, men allikevel gått veldig fint når vi har trent. Han var fin på oppvarmingen til dressuren, men når vi skulle inn gikk det meste galt. Vi fikk store feil i noen øvelser, jeg ble spent og det gjorde Hunter og. Jeg er veldig opptatt av å finne grunnen til at ting skjer når det går dårlig, men dette tror jeg faktisk bare er en sånn dag man glemmer og ikke spekulerer for mye i. Resultatet ble 58%, 10% under hva jeg hadde håpet på. Sånt skjer.. Vi kan øvelsene og jeg kan ri bedre!

På ettermiddagen skulle vi ri sprang og også nå kjentes han sprek. Til min fordel. Han hoppet fint, men fikk en bom på en oxer hvor jeg kortet han for mye og la han for tett. Uansett fornøyd med runden for han hopper veldig fint!

Kvelden ble brukt til å legge de siste planene for terrengbanen, ryttermøte og grilling. Banen var en typisk fin 2*, noe tøffere enn den i sopot, men det passet oss bra!

Lørdag morgen var det rett fra senga til terrengbanen. Vi hadde en fin runde godt innenfor tiden uten noen problemer! Hunter er så positiv og vil frem og over hvert eneste hinder. En glede å ri på i terrenget😀

Selv om vi hadde håpet på en premie her også, var alle minner om dårlig dressur glemt i gleden over en fin terrengrunde!

Hunter tar disse turene og alle nye utfordringer på strak arm og det er ingen selvfølge. Flink gutt!

Nå venter reisen hjem før nye utfordringer på Strømsholm om bare to uker!

Klem Heidi

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *