Tøft liv på vei mot toppen

Bilderesultat for social media

På høy tid, en outfluencer post!

Å jobbe mot å bli en topprytter i dagens samfunn er jammen ikke lett. Helst trene mye, veldig mye og aller helst være god til å ri fra naturens side i tillegg. Hadde det enda vært så greit for en som meg som begynner å komme litt opp i årene hadde det nok gått bra. Men oppå dette skal man gjerne ha kontroll på selfies, hashtags, blogg, vlogg og alle andre ting vi over 30 IKKE har vokst opp med.

For meg er det intet unntak. Livet er hardt og brutalt og utviklingen altfor rask!

På jobben blir jeg ofte omtalt som prosjektets IT ekspert. Og det sier dessverre mer om de jeg jobber med enn om meg selv. Det jeg gjør for å kunne kalles IT ekspert er stort sett å klare å printe ting fra Excel i rett format eller på en bra dag, også med farger. Dette har jeg vokst opp med så det går bra.

Når jeg for noen år siden begynte denne bloggen følte jeg meg ung igjen. Blogging var visst inn og på denne måten hang jeg med jeg også, selv om jeg allerede da var veldig nært 30. Men gleden var kortvarig.

På Facebook har jeg klart meg forholdsvis bra siden jeg var rundt 20 år når det kom. Verre har det vært med Instagram, da var jeg jo sikkert blitt 22. Kun hadde jeg hørt om denne flotte bildedelingstjenesten alle skrøt opp i skyene.

For et drøyt år siden måtte jeg krype til korset og prøve Instagram. Når jeg logget meg inn fikk jeg spørsmål om jeg ønsket å koble sammen Facebook og Instagram kontoene mine. Det hørtes jo fin ut tenkte jeg og svarte «Yes» på det. For Engelsk kan jeg faktisk. På dette tidspunktet hadde jeg vel rundt 800 venner på Facebook, mange av de på min egen alder eller eldre. Det neste som kom opp på Instagram var «200 of your Facebook friends are NOT on Instagram – do you want to invite them?». Og det ble en vekker. For om 200 av min facebook venner ikke var på Instagram så betyr jo det også at 600 av de faktisk er det.. Min illusjon av at jeg hang med i tiden gikk i biter. Jeg måtte innse at jeg lå bak. Langt bak..

Jeg logget ut av Instagram og bestemt meg for å utsette det en dag. Deretter har det heldigvis gått oppover der.

Og greit, jeg skal innrømme at det faktisk er en ganske fin bildedelingstjeneste!

En annen ting jeg som småbarnsmor og aktiv rytter skjønte at jeg sikkert burde ha er Nettflix. Det hadde jeg i hvert fall hørt om i mange år før jeg prøvde å få det til selv hjemme. Når utgangspunktet var at vi fortsatt hadde fasttelefon sier sikkert veien videre seg selv. Til tross for noen blonde hår mindre og noen grå fler gikk det til slutt. Så det har jeg greit kontroll på omsider! Bortsett fra å bytte språk, det klarer jeg enda ikke. Nora blir sikkert god i Engelsk om ikke annet.

Forrige uke måtte jeg Vlogge og i dag har jeg faktisk laget en Podcast. Ganske skummelt når man knapt vet hva det er. På en annen side er fallhøyden heller ikke så stor da. Selv har jeg aldri hørt på noen Podcast og vet heller ikke hvor man finner det. For alle som vet dette kommer den ut på Nordic Equestrian Stallprat på fredag! Mye om motivasjon og mentaltrening 🙂

 Veien mot toppen – så mye mer enn bare ridning

Jeg bare sier det jeg – dere unge er flinke! Vi «gamle», dvs meg, prøver å henge med dere så godt vi (les jeg) kan så dere får ha litt tålmodighet med oss (også les meg).

Til helgen reiser jeg, Hunter og familien til Strømsholm for å ri CCI2*S, fingrenene krysset for en influencer post derifra!

 Selfie er noe  jeg også faktisk får til, selv om kvaliteten ofte kan diskuteres 😉

Klem Heidi

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *