Hunter klar for Nordisk Mesterskap!

Som nevnt tidligere i uken er vi kommet til et veiskille hvor jeg må bestemme om vi skal følge plan A eller fortsette i plan B. Normalt har jeg ofte en hard, men realistisk plan A, i vår har plan A vært enda litt hardere. Ikke urealistisk, men alt skal være så «best case» for at det skal gå og jeg liker å ha litt å gå på.

Og plan A fra i vinter har vært at Hunter kan få gå Nordisk Mesterskap for senior i 3* og det har jeg nå bestemt at vi skal gjøre!

Å nå det i forhold til kvalifisering har ikke vært noe problem, det klarte vi tidlig i vår, men jeg liker at hestene får mange gode runder før de går opp et nivå. Aller helst rundt ti stk. Og de skal være reelle. Dette er også grunnen til at vi har valgt å reise så mye som vi har gjort i vår og jeg er som nevnt tidligere imponert over hvor bra han tar det! Ikke et hinder på alle stevnene han har gått har han måttet titte litt ekstra på!

Og noen sjanser må man ta! Det å ri på lag er kjempegøy!

Meg, Ellen, Marthe og Victoria er seniorene som skal ri. At Melle er med er ekstra hyggelig! Det er så gøy at hun går så fint med Marthe også på dette nivået!

Det spesielle med Nordisk mesterskap i år fra andre år er at alle grener skal arrangeres sammen! Det blir et kjempearrangement og at arrangøren klarer dette er jeg i liten tvil om!

Vilhelmsborg utenfor Århus i Danmark er en fantastisk plass og jeg er helt sikker på at det blir kjempebra! Stevnet går av stabelen om under to uker og om bare en uke er vi på vei til Danmark.

Aller først skal vi ha to dager med pre-camp på Starum i morgen og tirsdag.

Det er mye som skjer fremover og jeg gleder meg til å fortelle om alt!

 

Klem Heidi

Lille Hunter som brått begynner å bli så stor og rutinert gutt!

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *