Nytt spennende sammarbeid!

Alle bilder: Lillian Strand

Veldig gøy å dele at nok en hest skal få være med meg og Hunter litt rundt på stevner fremover! Og det er ingen hvilken som helst hest det er snakk om, men nemlig Sir Cisco! De som er litt inne i feltritt miljøet vet godt hvem han er allerede. Han er kåret avlshingst i flere kjente forbund både i Norge og Europa og har mange fine avkom etter seg. Prestasjonsmessig er det heller ikke noe dårligere. Han går MB både sprang og dressur og har en mengde seiere og plasseringer opptil CIC2* feltritt (dagens CCI3*-s) med sin tidligere rytter Inger C Bugge. Sammen var de nr 6 i Bundeschampionatet i Tyskland for 6 åringer og var kvalifisert til Unghest VM som både 6- og 7åring.

Sir Cisco eies av Lillian og Cato Strand v/ Stutteri ML og vi gleder oss veldig til samarbeidet!

Jeg og Sir Cisco har allerede rukket å bli litt kjent, og hest med den ridbarheten han har er ikke hverdagskost i Norge!

Vårt første stevne sammen blir allerede neste helg i Sverige så det blir spennende! Fingers crossed! Han har alle kvaliteter, så rytteren må bare gjøre jobben! Gøy blir det ihvertfall!

Stay tuned for more good news! They’re just around the corner 😀

Klem Heidi

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *