Super start for Sir Cisco!

I helgen hadde jeg og Sir Cisco tatt turen over grensen for vår stevnedebut sammen. En 100cm klasse i Öved for å bli litt kjent.

På vei ned fredag rakk vi både en terrengtrening og en hyggelig middag med Anna Hassö før vi var klare for start lørdag morgen.

Sir Cisco var våken, men på jobb. Vi red et fint dressurprogram som ble belønnet med 71,5% selv med noen feil fra min side. Jeg valgte å ri litt safe siden jeg ikke kjenner han i stevnesammenheng, så vi har fortsatt en del mer og gå på også. Det er veldig gøy!

Så var det direkte videre til sprangbanen hvor vi fulgte opp dressuren like bra med en feilfri runde.

Etter dressur og sprang lå vi 2 av 37.

Terrengbanen var fin! Et flott område med en fin variasjon av bakker, skog og gressletter. Fine hinder og linjer og en tommel opp til banebygger!

Sir Cisco slutter heller ikke nå og imponere og har en fin runde lett innenfor tiden.

Og det ender med seier! Som visste seg å bli kortvarig.

Etter klassens slutt blir vi dømt 15 straff for et revet flagg jeg kom borti med foten. Hesten var innenfor flaggene og jeg var aldri i tvil om passeringen. Og det er heller ikke passeringen jeg er dømt på, men at flagget falt i det hele tatt. Alle flagg som faller, uansett hvordan og selv om hesten er innenfor er 15 straff fikk jeg beskjed om.

Å miste en seier her gjør meg ikke mye, men når reglene ikke følges eller tolkes på egen måte er det ikke gøy å konkurrere. Jeg er ikke en person som lett krangler på ting, men jeg er veldig opptatt av at ting skal være rettferdig og reglene er til for å følges.

Alle som kjenner meg vet at jeg er over gjennomsnittet opptatt av reglement og når det blir kluss i reglene da er det ikke lett å være meg 😂.

Uansett er det en ting jeg er ganske sikker på – den seieren henter vi hjem på et senere stevne!

Fortjent klapp i mål etter en super runde!
Begge bilder tatt av Sir Ciscos oppsdretter, Elizabeth Elmseld

Sir Cisco har alle kvaliteter og kjemien mellom oss kjennes veldig bra! Gleder meg allerede til neste gang vi skal ut og da ikke dårligere enn CCI2*-S i Segersjö sammen med Hunter om noen uker.

Fortsatt god sommer til alle!

Klem Heidi

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *