Unntakstider…

Man tror og tar det så for gitt at man er så trygg her i Norge… Og det er vi jo! Samtidig er vi så er vi så heldige her i Norge at de tingene vi anser som viktige i livet er sport og fritid fremfor de helt grunnleggende ting som helse, mat og en god seng. Det tar vi for gitt og derfor er det også så lett å bli skuffet når de tingene vi ser som viktig forsvinner ut av livet for en stund. Sånn er det nå…

Jeg har ikke vært fornøyd med sprangen min i det siste, spesielt etter stevnet for noen uker siden. Så litt spontant ble det en tur til Piia og Flyinge for å ta skikkelig tak i problemet! Så over natten pakket jeg bilen og kjørte sørover.

Og trent det fikk vi! I det store ridehuset på Flyinge hadde de en full konkurransebane oppe jeg fikk brynet meg på. Både Grålle og Hunter fikk to gode økter hver og plutselig var ting mer der de skal være igjen! På track mot sesongstart!

Jeg rakk også å få inn en terrengøkt og den lille tvilen jeg hadde hatt siste uken om at sesongdebut med Hunter på den reelle 3* banen i Luhmuhlen var borte som dugg for solen. Nok en super økt etter vinterdvalen. Vi var klare!

I mens jeg var i Skåne hvor hest og sesongstart var det eneste som sto i fokus, var alt rukket å snus på hodet hjemme… Skoler og barnehager stengte, karantener, stengte grenser og all idrett avlyst…

Og jo nærmere jeg kom den Norske grensen jo mer begynte konsekvensene av Koronaviruset for min egen del å gå opp for meg.
Den første tanken var ryktene om tomme butikkhyller og hva vi da skulle ha til middag i helgen. Jeg gjorde derfor et forsøk på en hamstre økt i Norsk ånd siden jeg først var i Sverige og hyllene her var fulle enda.

Uten særlig suksess… Hamstre mat et jeg virkelig ikke god på😂

Når tanken på mat var borte begynte de virkelige konsekvensene å synke inn… Ingen stevner og ingen treninger… På veldig veldig lenge… Kanskje så ille at vi skal være glade om vi får konkurrert i 2020 i det hele tatt?

Samtidig er det jo ikke det som er det viktigste nå… Det fremstår umiddelbart som det fordi vi har det så godt her i Norge! Men til syvende og sist går mine tanker til de som virkelig rammes av dette i forhold til sykdom og næring…

Vi må nok bare innstille oss på nye tider… Ihvertfall for en god periode…

Ta vare på hverandre og respekter alle råd som gis fra myndighetene!

Klem Heidi

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *