Livesending på European Dog show

meg-og-jeanette-i-agria-studioJeanette Bretteville, Tequila og jeg på livesending fra Agrias studio på EDS.

I forbindelse med European Dog show var jeg og hundene invitert til Agrias livesending for å snakke om agility. Det var en utrolig morsom opplevelse! Både Jess og Tequila ble med. Tequila er en medievant liten hund, så var ikke i tvil om at hun ville takle utfordringen med kameraer, lys og masse liv rundt. Hun har blant annet vært med på God Morgen Norge tidligere, samt på både NRK og TV2-nyhetene, samt radiosendinger. Jess var jeg litt mer spent på siden hun er en ung hund, men hun tok det med knusende ro – utrolig moro!

Vi varmet opp med en liten kikkerunde rundt i hallene før det var tid for hår og sminke. Litt av en luksus for ei som bor midt i skogen! Deretter gikk vi ned til Agrias studio hvor vible intervjuet av Jeanette Bretteville fra Agria. Se videoene fra EDS her:

Jeg og Tequila snakker om agility:

Den kommende agilitystjerna:

Om blogging for Agria:

Vi skal altså blogge fast for Agria i tiden framover, noe som blir utrolig spennende! Jeg kommer til å skrive om hvordan jeg trener opp en agilityhund, samt en del om fysisk trening og forebygging av skader. Reiser, konkurranser, kurs og andre ting jeg er opptatt av skal jeg også skrive om, så det skal bli litt lesestoff også for de som ikke bare er interessert i agility. Dersom det er ønsker om temaer er det bare å komme med tilbakemeldinger!

Til slutt, noen bilder fra helgen på EDS:

jess-i-sminken

Stressa bordercollievalp? Not so much 😉

hunder-i-sengGodt å slappe av på hotellet etter en lang dag med mange inntrykk!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *