Vi nærmer oss…

Fart - vår største utfordring! Foto: Jukka Pätynen/Koirakuvat.fi
Fart – vår største utfordring! Foto: Jukka Pätynen/Koirakuvat.fi

Vi har vært på to stevner etter VM, og det som er moro å se er at vi stadig kryper nærmere konkurrentene våre på tid! For det er nettopp tiden som blir vår største utfordring i neste års uttak til VM i Zaragoza og nordisk på hjemmebane i Hamar.

På NKK Hamar tok vi en 2. plass i agility, 0,42 sek bak Tarjei og Galena, en av våre argeste konkurrenter. På Norwegian open i Kongsvinger helgen etter fikk vi en 5. plass som beste resultat, og slo samme ekvipasje med 0,14 sek. Det har litt å si hvilke baner man får og hva som passer hunden, men det er i alle fall moro å se at vi nærmer oss, og kan slå dem på tid innimellom! Vi ligger på 4,3 til 4,8 meter per sekund – en klar forbedring fra i fjor, hvor mange av løpene var på 3,5-4,2 meter per sekund. Forhåpentligvis kan vi få gode tider stadig oftere etter vinterens trening… 😉 Våre løpende felt på bommen er helt klart en fordel, som er helt avgjørende i denne sammenhengen. Vi må knipe hundredeler der vi kan, når hunden i utgangspunktet ikke er blant de raskeste!

Det var også moro å sammenligne seg med de andre utenlandske ekvipasjene på helgens resultatliste:

Resultatliste fra Ag3 small på Norwegian open.
Resultatliste fra Ag3 small på Norwegian open.

Her er video av løpene våre:

Målet for Norwegian open var å komme til finalen. De sju beste fra  hvert åpen-løp kvalifiserte seg dit. Med deltakere fra 12 land og rundt 2.000 starter bare på lørdag var det tøff konkurranse om plassene, men vi klarte det! Kjempemoro, selv om vi klinte til med en disk, som dere ser først i filmen 😉

Siden sist har vi også vært omtalt i Ringsaker blad ( Bygde egen hall for å bli verdensmester ).

Norwegian open ble årets siste konkurranse for oss, så nå ser jeg fram til en god treningsperiode med Åsmarka blandede! Så får vi se, om vi klarer å krype enda litt nærmere de beste på tid i året som kommer…

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *