Jess ett år!

Denne videoen viser tiden fra Jess ble min. Både denne og filmen under må sees på PC!

Jess har nå blitt ett år gammel. Dagen ble feiret med leverpostei, agility og selvsagt noen gaver fra Tapper, Figaro og Mila 🙂

Jess kom til meg den første helgen i august – som den beste bursdagsgaven jeg noengang har fått! Hun er Drømmehunden med stor D.  Av over 50 interesserte fra hele verden var det jeg som satt igjen med gulloddet. Den lille berta som møtte meg i døra sjarmerte og imponerte fra første stund!

Hun er født i Danmark, og bodde der med eieren sin de første månedene av livet sitt. Da hun var sju måneder gammel måtte eieren hennes finne et nytt hjem til henne, og de laget denne filmen:

Jeg kjente bare Jess fra denne filmen og fra beskrivelsen til Thomas som fant og testet henne for meg, så man kan trygt si at det var en spennende tur til Danmark…! Hva var det  jeg hadde begitt meg ut på?

Jeg skulle egentlig til Danmark tidligere samme år for å hente med pyreneisk gjeterhund face rase. Det hadde vært drømmehunden min i alle år, men i kullet jeg hadde ventet på ble det ingen tispe… Etter å ha lett i lang tid etter «den rette» var det en nedtur. Å finne den face rasen jeg var ute etter var ikke lett, så jeg begynte å se etter andre mellomraser. For opp i størrelse ville jeg, men det var ikke noe annet som fristet. Da var det bare å gå en størrelse opp, og hva skaffer man seg da, om man har ambisjoner? Border collie. Rasen jeg har sagt jeg ALDRI skulle ha! Likevel ble det altså slik, og jeg angrer ikke et sekund!

Oppdretter Jane og tidligere eier Gaby har gjort en fantastisk jobb med henne. Bedre grunnlag kunne neppe blitt lagt, så det var en takknemlig jobb å overta henne!

Jeg gleder meg til fortsettelsen med denne lekne, arbeidsomme, og spreke lille borderberta. Drømmen er VM. Om åtte måneder kan vi begynne å konkurrere. Første delmål er debut på Lillehammerstevnet, men er vi ikke klare så venter vi. Det er mye jobb som skal gjøres i mellomtiden, men jeg gleder meg 🙂

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *