50 cm. for første gang!

I dag ble det en kveldsøkt i hallen vår, hvor vi blant annet testet å hoppe 50 centimeter for første gang.

Veldig fornøyd med at hun ikke løp under en eneste gang! Vi slet litt med det i begynnelsen da pinnen ble løftet opp fra bakken – Jess stupte under selv om høyden bare var skarve ti centimeter. Hun skjønte heldigvis poenget etter hvert 😉

Svingene så også bra ut. Hun er litt klønete på dem, men det har hun vært på hver høyde i begynnelsen, så det går seg nok til 😉

Jess hopper 50 centimeter for første gang.
Jess hopper 50 centimeter for første gang.

Vippa bygget vi også videre på. Denne gangen løp jeg mer ifra, i tillegg til at jeg la på foranbytter etter vippa. Blindbytter neste! Hun går ikke helt fram til tuppen nå som sist, men det bekymrer meg ikke. Når hun skjønner at jobben også innebærer at føreren kan gjøre mye rart, stuper hun nok fram mot enden igjen! Og skjer ikke det, så tja – ser ikke på det som noen krise. Noen vipper er glatte – da kan det jo være greit å ha litt slingringsmonn 😉

Så så mange dårlige/tynne vippepasseringer i VM at det skal vi i alle fall få på plass…

Flere har påpekt at hun har alle fire poter på i stedet for 2 on/2 off, og ja – det er akkurat det jeg vil ha. En del vipper smeller opp igjen, dermed synes jeg det ser stygt ut med tanke på hundens rygg. Derfor valgte jeg alle fire poter på, og det tror jeg vil fungere bra. Om jeg har rett vil tiden vise…

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *