Trening 25. januar

Mandag og blandedetrening! Først en hoppbane – godt fornøyd med Jess, men syntes hun touchet pinnene vel mye. Virker ikke som hun gidder å hoppe så lavt lenger etter å ha prøvd ett hakk høyere, hehe, men vil ikke belaste henne med for mye av høye hindre enda. Får kanskje heller bli flinkere til å variere høyden på dem.

Etterpå satte vi opp felthinderne, og vi fortsatte vippetreningen. Denne gangen gikk hun hele vippa for første gang 😀 Litt bygget opp i enden for at overgangen ikke skal bli for stor. Farten ble nok vel høy, så hun skled av noen ganger, men skjønte etter hvert at man må lære seg å bremse kroppen sin for å få godbit 😉

Max fikk også trene, noe han syntes var STOR stas! Han var veldig flink på feltene, så dette lover godt for comeback på Moelvstevnet om et par uker 😉

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *