Stolt 1. klassing!

Lydighetskurs - bestått! Hvem hadde trodd... ;)
Hverdagslydighetskurs – bestått! Hvem hadde trodd… 😉 Stolt 1. klassing.

Selv om Jess skal bli agilityhund, er det kanskje ikke så dumt å trene litt lydighet heller. Problemet er bare at jeg er ganske dårlig til å terpe på det. Mamma har samme problem, derfor fikk vi Kari Helene på Hennagarden til å gi oss et lite spark bak med hverdagslydighetskurs for rampete åsmarkinger – og det virket faktisk!

Kan lydighet være morsomt også?! Tydeligvis 😉

Gjennom seks kvelder har vi blant annet trent på å gå pent på plass, sitt, bli, dekk, gå bak og gå pent i bånd. Vi har også prøvd oss på bytrening i Lillehammer.

Sitt og bli - lettere sagt enn gjort!
Sitt og bli – lettere sagt enn gjort!
Figaro trener og Jess venter på tur. God trening det også.
Figaro trener og Jess venter på tur. Ventetrening er også viktig.

Selv om jeg har gått lydighetskurs med de to andre før, var det veldig nyttig! Man har alltid noe nytt å lære, og hver hund er forskjellig. Jess har vært veldig flink og hatt stor framgang, og Kari Helene har vært veldig tålmodig 😉 Heretter blir det kanskje litt lettere å ta oppstilte bilder av Jess uten at hun forsvinner av gårde på nye eventyr…

Nå gjenstår det å se om jeg og mamma klarer å holde dette ved like. Som naboer, og med treningsbane i hagen, er det i alle fall ikke forutsetningene det er noe i veien med!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *