Return of the King

3. plass i hopp - wow, Max!
3. plass i hopp – wow, Max!

I helga har vi vært på stevne på «hjemmebane» i Moelv. I Tequilas fravær måtte pensjonisten Max steppe inn. Han tok selvsagt utfordringen på strak arm. Max leverte to feilfrie løp og en disk lørdag, og en 3. plass i hopp pluss et agilityløp med (minst) fem feil søndag. Se video av det siste løpet her:

Dette var det desidert dårligste løpet, så synd det er det eneste vi har på film, men bedre enn ingenting – takk til Linda som filmet! Max merket godt at han ikke var i agilityform lenger, og var ganske sliten på slutten av dagen! Heldigvis var hele fanklubben hans der og heiet ham helt inn i mål – det var stas!

Max likte å være tilbake i rampelyset. Han håpet å vinne en forsekk med bilde av seg selv på, men løp dessverre ikke fort nok:

Forsekk-Max og ekte Max. De veier like mye begge to. Max synes det er kult å være kjendis, selv om han er en falmet stjerne nå ;)
Forsekk-Max og ekte Max. De veier like mye begge to. Max synes det er kult å være kjendis, selv om han er en falmet stjerne nå 😉

Neste stevne blir i Mjøndalen. Max forsvarer familiens ære der også. Jeg trenger konkurransetrening før jeg skal gå uttak med Tequila i april og… det er tross alt bedre enn å sitte hjemme og glane i veggen 😉

Fanklubben på besøk!
Fanklubben på besøk!

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *