Max avslutter konkurransekarrieren – igjen

En glad Max i farta. Foto: Ian Watts
Max storkoser seg på agilitybanen. Foto: Ian Watts

I dag er det nøyaktig tre måneder siden Tequila sist så et agilityhinder. Max er glad til som må steppe inn på konkurransebanen, og det gjør han selvsagt med glans 😉

I helga har vi vært på Drammen hundefestival. Lørdag ble det mye rart fra både hund og fører. Dagen i dag gikk mye bedre, selv om jeg dyttet ham forbi slalomen og ødela pallplassen hans. En 4. plass fikk han likevel med seg i løpet – flink liten gamling! I hopp ble han nummer sju. Dessverre ingen film, da jeg glemte å sette minnekortet i kameraet…

Max gjorde en strålende innsats, det var verre med føreren.

Jeg valgte å dra til Mjøndalen selv om Tequila var ute av spill for å forberede meg selv til uttakene. Trene meg selv på konkurransesituasjon igjen. Men jobben jeg selv gjorde var dessverre langt fra bra nok. Jeg klarte ikke de tingene jeg hadde som mål å klare. Det var frustrerende. Likevel – bedre å finne ut det nå enn i Arendal!

Med dette er Max sin konkurransekarriere (nok en gang) over! Uten Max hadde jeg ikke vært der jeg er i dag, han har lært meg utrolig mye! Det er moro å se hvor mye han nyter å være i rampelyset igjen, men formen er ikke som den engang var – det merkes 😛

Les også: Return of the King

I april fyller han ni år, og pensjonisttilværelsen skal nok nytes til det fulle. Han synes det er helt greit å være maskot, så lenge han får litt oppmerksomhet når han strener forbi – husk det folkens!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *