Kurs med Claudia Zenner, dag 1

Hva får du hvis du blander en fører med influensa med en hund som har ligget på lading i fire dager? VELDIG mye rart! Hoho, dette må være den mest rotete og rareste treningsøkta jeg har hatt med Jess. Plutselig hadde hun aldri hørt om «ut» eller selvstendighet, mine bein klarte ikke å bevege seg og hodet hang heller ikke med. Det utnyttet fjolledyret til det fulle. MEN sånn er det noen ganger – satser på en bedre kursdag i morgen 😉

Her er en video av hvordan det så ut, med det siste først, som i alle fall gikk ganske greit!

Første runden, som var den aller verste, kom ikke med på film fordi minnekortet var fullt. Kanskje like greit!

Jess gikk på unghundgruppa som var først på dagen. Hun fikk blant annet prøve lapturn og doble blindbytter, og det skal vi nok bruke mer framover!

Siden Tequila er ute med skade skulle Max steppe inn på konkurransegruppa senere på dagen, men jeg valgte å dra hjem i stedet, og satse på at formen kan bli bedre til i morgen. Dette kurset har jeg gledet meg til lenge og Claudia er en super instruktør, så dette SKAL bli bedre! Ny dag, nye muligheter i morgen!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *