Kurs med Claudia Zenner, dag 2

I dag var heldigvis formen litt bedre, og det merket jeg godt! Selv om kroppen ikke ville lystre heeelt og det fortsatt gikk ganske tregt i topplokket fungerte det meste mye bedre enn i går!

Les også: Kurs med Claudia Zenner, dag 1

Her er video fra dagens økt:

Tusen takk til Ellen og Hilde som filmet!

Jess jobbet veldig bra, og gjør nye ting riktig så lenge jeg gjør det jeg skal. Det jeg skal ta med meg fra helgen, i tillegg til den nye handlingen vi har lært, er at jeg må følge opp hvert hinder. Hun er bare en liten fersking enda, det glemmer jeg for lett. Dessuten må jeg huske at hun ikke er en spitz som trenger ekstra skritt og lange dytter her og der. Det viste seg at jeg også må gå litt tilbake og trene «bli» – når hun ble sliten kom hun veldig fort etter.

Jeg gleder meg til å sette opp banene fra kurset igjen når formen er litt bedre, og prøve dem med fullt trøkk og litt mer sikkerhet på det som var nytt! Alt i alt, en veldig motiverende helg. Claudia er en super instruktør som jobber godt med hver ekvipasje, og får det beste ut av alle uansett utgangspunkt!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *