En stor dag – Tequila trener igjen!

Dagen jeg har ventet så lenge på, som jeg for et par måneder siden trodde aldri ville komme igjen for Tequila sin del, men – vi har vært på trening i dag! Slik reagerte hun på det:

Jeg var nok ikke forberedt på hvor sterkt det faktisk viste seg å bli. Det var utrolig godt å løpe med henne igjen, og se glimtet i øynene hennes komme tilbake!

Vi har fortsatt en lang vei å gå før hun er i nærheten av klar for uttak i slutten av april, men vi er i gang!

Etter et så langt opphold er det viktig å vekke agilitymusklene igjen, så vi fortsetter å ta det gradvis. Kun lave hopp og tunneler i første omgang, ingen krappe svinger eller krevende hindre. Litt nyinnlæring på felt kommer jeg også til å kjøre i denne perioden. Jeg gleder meg! Jess må finne seg i å bli andreprioritet fram til juni. Nå er det Tequis som gjelder <3

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *