Om en uke braker det løs!

Det er i motbakke det går oppover... Foto: Maja Rokavec.
Det er i motbakke det går oppover. Foto: Maja Rokavec.

Om nøyaktig en uke er det duket for det jeg har ventet så lenge på, uttakshelg nummer en av to. Det er nå det skal avgjøres hvem som får æren av å representere Norge i VM i Spania og Nordisk i Hamar.

Hele 53 hunder er påmeldt i klasse 3 small. Det blir hard kamp om plassene. Med bare to uttakshelger er det vinn eller forsvinn. Det blir utrolig spennende!

Tidligere år har jeg gledet meg til uttakene. Det har jeg ikke gjort i år, kanskje heller tvert imot. Jeg sliter med det mentale etter en krevende oppkjøringsperiode. Når det som alltid har vært ditt sterkeste kort, mental styrke, blir ditt svakeste, da føles det ikke så veldig bra. Heldigvis har jeg hatt selvinnsikt nok til å ta tak i det, og børstet støvet av mentaltreneren min, som også hjalp meg å bli kvitt banedemensen for noen år siden 🙂 Jeg håper og tror at det funker bra!

Les også: Banedemens! Slik ble jeg kvitt den

Snøen har endelig smeltet i hagen, slik at det går an å få trent hjemme. Gull verdt når man har jobbehelg, så etter jobb fikk jeg og Tequila løpt vår første skikkelige «bane» siden 6. desember. Det var kjempemoro å kjenne hvor gira hun er, bare se:

Det er helt klart fordeler med å ha vært ute en periode også, jeg kommer ganske sikkert til å ha den mest motiverte hunden i Arendal, og det er en kjempefordel jeg må bruke for det det er verdt!

Ulempen er at hun foreløpig har glemt hva felt er, og at det går an å ta alle pinnene i slalomen selv om føreren blindbytter. Det koker litt over! MEN vi har jo noen dager til å trene på – inngangene satt i alle fall som støpt, og med bøyle til ekstra hjelp satser jeg på at «flying contacts» har blitt «running contacts» igjen om en uke 😉

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *