Uttakshelg 1 av 2 – for et comeback!

Tequila viser stolt fram den fine sløyfa hun fikk for 3. plass.
Tequila viser stolt fram den fine sløyfa hun fikk for 3. plass.

Så var den endelig kommet, uttakshelg nummer en av to som «hele» agilitynorge har ventet spent på – inkludert meg! Sist Tequila gikk en konkurranse var på Norwegian open i oktober. Jeg kan ikke annet enn å si at hun har hatt godt av en pause når jeg ser hvor bra hun har gått i helgen! Selv om den ikke var planlagt.

Jeg forventet en litt spinnvill hund, og det fikk jeg. Hun var utrolig ivrig og «på» fra første stund! Feltene og slalomen satt – vi leverte tre feilfrie løp og lå an til en tredjeplass sammenlagt før det siste agilityløpet. Der kom jeg dessverre på etterskudd fordi jeg ville lage en rettere linje opp på bommen. Dermed tok Tequila hoppet etterpå feil veg. Det var utrolig kjedelig, men alt kan skje neste uttakshelg på Brårud om en måneds tid – det kan svinge begge veger!

Det var ikke bare Tequila som var flink i helgen, det var Jess også! Hun fikk prøve seg på den uoffisielle tunnelcupen, og hadde dermed en «mini-debut» på konkurransebanen! Utrolig moro å se at hun ikke lot seg affisere av andre hunder på banen ved siden av og at hun ble på start. Når det gjelder startrutine lærte jeg noe viktig på det første løpet, og det er at jeg ikke skal legge leka så hun ser den, vi dro nemlig på oss to vegringer fordi hun ville tilbake og hente den – nyttig lekse! Og supert med klubber som drar i gang slike klasser, slik at «ungdommene» også får prøvd seg i stevnesetting!

Tusen takk til alle som har heiet , hjulpet og støttet oss i helgen, det betyr mer enn dere aner! 

Bli med i samtalen

  1. Moro å se at det går så bra med Tequila igjen 😀 Er moro å følge med på Jess også, men er liksom ekstra stas med samme rase 😉

    1. Ingenting er som en spitz <3 Og jeg gleder meg til å se enda flere spitzer i ringen etter hvert 😀

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *