Bjørndalen, tre blad Northug, og Jess

Kjendiser på rekke og rad - tøft at de stiller opp for å prøve snørekjøring med hund! Samt tre "raringer" fra Åsmarka blandede - vi skilte oss litt ut med tanke på raser ;)
Kjendiser på rekke og rad – tøft at de stiller opp for å prøve snørekjøring med hund! Samt tre «raringer» fra Åsmarka blandede – vi skilte oss litt ut med tanke på raser 😉 Mette med sheltien Bandi og Marthe med tolleren Mila.

I går stilte jeg til start på Snørock på Sjusjøen for andre gang. Det er en showkonkurranse i snørekjøring nordisk stil.

I fjor deltok jeg med Tequila – i år hadde jeg heldigvis en litt større hund å komme med blant alle vorsetherne (gjerne med en dæsj husky, pointer og/eller greyhound f.eks).

Jess kastet seg i det og trodde nok at hun vant hele greia. Vi lå på en 15. plass da vi kom i mål, men raste nok fort nedover! Moro var det likevel, og hun taklet settingen fint! Tusen takk til min snille far som fikset perfekte ski til meg. Han er landslagssmører på det norske kombinertlaget, så skiene var det ingenting å si på (verre med løperen…?).

Se løpet til Jess og kjendisfinalen her:

På startstreken sto også tre blad Northug, Ole Einar Bjørndalen, Tiril Echoff og Lars Berger med lånte hunder. Kjempemoro at de stiller opp på et sånt arrangement! Med de skiferdighetene de har og topptrente hunder er det jo nærmest umulig å slå dem, selv for de som driver aktivt med snørekjøring. Lista hadde nok sett annerledes ut om en av dem hadde gått med Tequila i stedet 😛 Men vanvittig bra underholdning og god reklame for sporten! Det er morsomt å prøve andre hundesporter innimellom, og dette kan jeg absolutt anbefale flere å prøve!

Madcon spilte på banketten. 450 mennesker fylte lavvoen.
Madcon spilte på banketten. 450 mennesker fylte lavvoen.

Om kvelden var det bankett med god mat og Madcon-konsert.Ganske utrolig å klare å samle et så kjent band og 450 mennesker i en diger lavvo på fjellet…!

Vi hadde en super dag, og gleder oss til neste år!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *