Super dag på Blåbærstevne!

I dag har vi vært på landets første blåbærstevne, arrangert av Nannestad og omegn hundeklubb. Det en treningskonkurranse for unge og uerfarne hunder over ett år, slik at overgangen til «ordentlige» konkurranser ikke skal bli så stor. Utrolig bra tiltak, og veldig bra at stadig flere andre klubber også kjører i gang dette! Stor takk til primus motor Lene Lier og dommer Irene Yrstad, samt alle som hjalp til for at dagen skulle la seg gjennomføre!

For en fersk hund kan overgangen fra å bare trene hjemme eller i klubben sin til å komme på et stevne bli veldig stor. Det er masse hunder, folk, lyder og lukter. Kanskje ser og kjennes hindrene annerledes ut også, og da er det jo ikke sikkert de trenger å forseres på samme måte som hjemme? Gjennom en slik trening får man muligheten til å gi hunden en positiv opplevelse med trening i konkurransesetting – superbra!

Jess taklet det veldig fint, SÅ fornøyd med henne! Hun ble på start (som var det viktigste å teste ut!) og fulgte meg godt. At jeg klarte å dra på oss to en vegring på siste hinder i begge blåbærløpene er shame on me – da har vi i alle fall en ting til å trene på før planlagt offisiell debut på Lillehammerstevnet i juni. Det blir moro!

Her ser dere startlista med resultat bak hver deltager. Vi er markert med rødt:

 photo 4d094a71-daba-44d4-9d50-18d626c8d6a1.jpg

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *