VM-billett eller ikke?

Uttakshelg nummer to av to er i full gang. Etter det første løpet lå vi på en fjerdeplass sammenlagt, og var dermed innenfor lagplass i VM. Den mistet vi  i hoppløpet, etter å ha disket. Det var skuffende, men alt kan skje i morgen! Da kan lista bli snudd ganske på hodet, det har vi sett før.

I hoppløpet presset jeg henne ut en hundredel eller to for tidlig, dermed smatt hun på feil side av hoppet… Jeg var oppmerksom på akkurat den fellen på brifing, men hun var mer var enn jeg var forberedt på… MEN veldig fornøyd med at hun fikset slalomutgangen så bra, og var ganske tight på de fleste hoppene!

I agilityløpet ble hun litt vid, særlig før mønet, men der er det kun meg det står på. Jeg jobbet ikke bra nok. Skjerpings til i morgen, da skal jeg prøve å være litt mer på rett sted mentalt, for vi VIL til VM i Spania! Forøvrig tjuvstartet hun også for første gang i historien. Heldigvis var det en bane hvor man kunne redde seg greit inn selv med tjuvstart, så henne akkurat i tide!

Tre får individuell + lagplass, i tillegg til at en fjerde får gå lag i VM. De fem beste i uttaket får gå lag i nordisk i Hamar, og der får totalt ti stille individuelt.

Uttaket kan følges her – hvilken plass vi ligger på etter hoppløpet er i skrivende stund uvisst, men oppdaterte lister ligger på landslagets side.

ALL IN OR NOTHING!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *