Jess har nådd konkurransealder!

Jess er 18 måneder og gammel nok til å stille i agilitykonkurranser.
Jess er 18 måneder og gammel nok til å stille i agilitykonkurranser.

I dag er Jess 18 måneder gammel. Så gammel må man være for å kunne stille i en agilitykonkurranse, derfor er det en stor dag for en agilityhund 😉

Konkurranseklar (mtp å gjennomføre en bane) er hun vel ikke akkurat, det er fortsatt mye som må læres! Vi driver fortsatt med innlæring av slalom, møne og mur har hun ikke prøvd, ei heller langhopp. Bomfeltene må testes på andre hindertyper enn de vi har, og handling skal man visst også kunne en del av.

Likevel har jeg meldt henne på i hopp på Lillehammerstevnet 25.-26- juni. Om hun er trygg nok på slalomen til da vet jeg ikke, men er hun ikke det hopper vi bare over den. Konkurransen skal uansett tas som trening, og brukes til å gi henne en god opplevelse med å gå stevner! Bare moro og null forventninger eller press om resultat. Kjenner at det skal bli veldig godt, jeg gleder meg til «neste fase» med Jess!

Jess er også meldt på Fionia cup i Danmark og HulaHopp i Sverige i juli. Der er planen å også gå agility, men jeg ser an og tar det som det kommer.

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *