Landslagssamling

Landslagssamling på Farmen!
Landslagssamling på Farmen! En bane inne, tre ute.

I helgen har jeg og Tequila vært på landslagssamling, og vi fikk med oss mye bra derfra.

Tequila hadde bra fart og motivasjon med unntak av på det siste løpet hver av dagene, da skled hun litt ut i svingene og farten dalte. Det er helt greit, hun er ikke vant til så intense økter og blir fort «ferdig» i hodet sitt 🙂  Jeg er veldig fornøyd med at hun løp på mer enn fem meter per sekund på alle kombinasjonene hun gikk! (Søndagens siste hoppet vi over. Begge to var ganske tomme). Samarbeidet begynner også å bli mye bedre, så nå er det bare å glede seg til Nordisk på hjemmebane i august!

Av de samlingene jeg har vært på var dette den jeg har fått mest ut av. Jeg føler meg bedre forberedt på det som møter oss, og har tid til å forbedre svakhetene våre.

Jess fikk også prøvd seg litt på lørdagen, etter at programmet for landslagshundene var over. Hun prøvde en enkel hoppkombinasjon med mur som gikk veldig fint. Hun fikk også testet nok en bom, og bortsett fra to høye treff og ett hopp taklet hun det nye underlaget overraskende bra! Ny vippe testet vi også. Hun var nok litt sliten da og slurvet, men vi fikk da noen allrighte passeringer før jeg pakket sammen og dro. At den var ganske annerledes enn «hennes» vippe brydde hun seg i alle fall ingenting om – flink jente!

Nå får vi fortsette å trene litt slalom de neste dagene, i håp om at vi skal kunne klare den på Lillehammerstevnet førstkommende helg. Tror det skal holde hardt, men får gjøre et hederlig forsøk! Hvis ikke hopper vi bare over den i debuten – det er nok av andre ting å trene på der, og det skal bli spennende  😀

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *