Diskedag på stevne, MEN:

Jess synes det er kult å få være med på stevner! Foto: Nina Hansen.
Jess synes det er kult å få være med på stevner! Foto: Nina Hansen.

…en bra dag har det vært likevel! Masse trenings-ideer blir med hjem for både Jess og Tequila.

Jess hadde sitt  løp halv åtte i dag morges. Dermed hadde vi dessverre ingen til å filme det, men det ble disk på slalomen i dag også. Før det ble Jess på start og hadde ingen riv, kun en vegring til en tunnel jeg glemte å vise. Etter disken ble det bare rot på rettstrekka mot mål, men men! Når jeg først faller ut av flyten med Jess faller jeg SKIKKELIG ut av den! Der er det (også) forbedringspotensiale. Det viktigste er kanskje at jeg må stole på henne, som jeg gjør på trening. Jeg blir fryktelig passiv og stakkato (sannsynligvis fordi jeg er «redd» hun ikke skal ta hopphindrene), men det kommer det jo ikke noe godt ut av! Må også trene mer på å sette ting sammen, samt friske opp fremadsendingen. Det er jammen mye en liten fersking skal lære seg! Det glemmer man litt med ny hund, det er fort gjort å ta ting som en selvfølge!

Tequila gikk et tidvis veldig bra agilityløp – fine wraps og et fantastisk bomfelt! Bare så synd at hun løp rett fram i stedet for inn i tunnelen hun skulle svingt til etter bommen, men men. Det var kjempegøy å løpe med henne i dag, bra trøkk! Å løpe ett løp om dagen var kanskje ikke så dumt for hennes del. Litt overivrig ble hun riktignok – VELDIG nær en tjuvstart. Ganske godt gjort at hun ikke rev første hinder! Jeg må huske å handle henne litt mer offensivt og trene på at hun er mye mer «selvgående» nå enn før når jeg brifer («mistet henne» litt før rett rør). Vippa var også litt tynn…

Banene vi har løpt i helgen har vært utrolig fine, og stevnet har vært veldig bra!

Nå er det bare å glede seg til neste mulighet, som blir Fionia cup i Danmark og Hula Hopp i Sverige, ukeskonkurranser der begge hundene stiller til start. Nå har jeg blitt litt klokere på hvilke hull Jess har i treningen sin, og det skal jeg prøve å få gjort noe med i løpet av de neste ukene.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *