Møne for første gang!

I dag har Jess prøvd møne for første gang, og det gikk kjempefint! Har drøyd det lenge for å få inn de løpende feltene på bommen best mulig først. Så sies det jo at løpende mønefelt kommer «på kjøpet», og det kan se ut til å stemme! Håper det holder seg sånn også i fortsettelsen 😉

Frisket også opp vippa, og satte den sammen med flere hindre. Det er jo en fordel når man snart skal konkurrere med felthindre også 😉 Hun er påmeldt agilityløp i både Danmark og Sverige. Planen er å bruke løpene til å lære henne at kriteriene også gjelder på andre steder enn hjemme. Bommen vil jeg nok ikke teste enda, så satser på å kun gå baner med møne eller vippe først, slik at jeg kan belønne det og forlate ringen. Det er i alle fall planen, men planer kan jo fort endre seg!

Slalom trener vi også jevnt og trutt på, og nå begynner den å sitte mye bedre! Det vanskeligste for Jess er inngangen – hun sliter litt med å justere farten for å få med seg de første pinnene, men det kommer seg 🙂 Håper vi klarer slalomen på konkurransene som venter oss de neste ukene!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *