Første del av Fionia cup i Danmark

To tredjeplasser på Tequila, en i åpen og en i hopp :)
To tredjeplasser på Tequila, en i åpen og en i hopp 🙂

Ett av sommerens store høydepunkter er i gang, nemlig Fionia cup i Danmark! Tre av fem konkurransedager er overstått. I dag har det vært hviledag, og den har vi brukt fornuftig med bading og kos i sola.

Tequila har gått kjempebra, og blant annet tatt med seg to tredjeplasser. Hun har hoppet ut av slalomen en gang (var sporete og glatt) og blåst av bommen en gang, men ellers har det meste vært bra, også fart og svinger! Håper hun holder like bra de to siste dagene, og at vi klarer å sikre oss finaleplass!

Jess gikk definitivt best første dagen og dårligst den siste (som videoen viser, har dessverre altfor få filmer av både henne og Tequila). I det siste løpet kjente jeg henne ikke igjen i det hele tatt, hun bare fjollet! Men – må ikke glemme at hun er bare en unghund, og tre dager med konkurranser blir nok litt mye for en fersking, så hun er unnskyldt 🙂 Håper hviledagen gjør henne godt, og at hun husker hva disse hindergreiene var for noe igjen i morgen!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *