Lærerike ukesstevner!

Et av Jess sine hoppløp i Danmark. Takk til Beate Harms for filming! 

Ferien er over, og vi må tilbake til virkeligheten etter tre uker med agilitystevner og flotte turer i Danmark og Sverige.

Dette ble et stort hopp i læringskurven for Jess, og det ble nok litt i overkant stort! Det er ikke lenge siden hun lærte seg slalomen, og da har det ligget belønning etterpå. Når det ikke gjorde det på stevnene, dag etter dag, ble hun usikker og trodde nok at hun gjorde feil. Jeg trodde ikke hun skule være så var på det, men når hun etter hvert begynte å unngå inngangene var det bare en ting å gjøre – bruke resten av konkurransedagene til å ha med seg leke i ringen og belønne etter slalom – da ble det heldigvis bedre! Viktigere å lære henne at stevner er like kult som trening og at de samme reglene gjelder på konkurranse, enn at hun skulle løpe masse løp som egentlig bare brøt detaljene vi har bygget opp mer og mer ned. Så det ble mye å lære for oss begge to! Nå vet jeg hva vi må trene videre på framover 🙂

Tequila var flink jente og kom til finalen i Fionia cup. Vi disket dessverre da hun løp forbi tredje siste hinder, som var bommen. Jeg viste den ikke tydelig nok, og det straffet seg… På Hula hoppet droppet jeg mange løp med henne, da de kolliderte med Jess sine.

Nå skal vi lade opp til Nordisk mesterskap på hjemmebane om to uker. Det blir spennende!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *