Status – løpende felt

Juuuu! I dag prøvde vi bommen med to hindre etter for andre gang, og det gikk kjempebra! Fine treff på alle tre forsøk. Farten gikk litt ned med hindre bak, men kommer seg nok igjen etter hvert som hun blir trygg på at jobben er den samme. Ser ikke ut til å bry seg noe særlig om variasjoner i min fart og plassering.

Kommer til å jobbe belønningen gradvis bort i tiden framover. Målet er å starte i agility på stevnet i Tyskland i oktober – det blir spennende! I mellomtiden håper jeg å få reist på gjestetrening litt her og der, slik at vi får testet ulike bommer på ulike steder. Når det sitter, skal vi jobbe videre med svinger.

Målet i første omgang er bommen på ett sekund. Nå ligger hun på 1,47.

Vi har trent inn løpende felt med metoden til Mona Grefenstein:

Vi har gått onlinekurset hennes, og det kan virkelig anbefales hvis du kan lese og forstå tysk 😀

Tequila er trent inn med metoden til Silvia Trkman, men jeg savner litt mer forståelse av feltet, derfor ønsker jeg å prøve en annen metode denne gangen. Veldig fornøyd så langt, fortsettelsen blir spennende!

I morgen skal vi vise agility på torget i Brumunddal – håper å se DEG der klokka 12!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *