RB-mesterskapet i bikkjeflyging

Noen bedrifter driver med teambuilding, andre med teamwrecking. Vi er mest på sistnevnte der jeg jobber, i Ringsaker blad.

I lang tid har det vært heftig diskutert hvem av hundeeierne i redaksjonen som har den raskeste hunden. Derfor dro jeg i gang det høytidelige RB-mesterskapet i bikkjeflyging, som ble avholdt i Næroset i kveld.

Videoen taler for seg selv!

Redaktør Gaute Freng med puddelen Tilla, nettredaktør Tore Svensrud med golden retrieveren Bajas, fotograf Ole Johan Storsve med whippeten Birk og jeg med Tequila  stilte. Sportsjournalist Petter Sand med sin japaneese chin Lua «måtte jobbe».

Etterpå ble det tur opp Ambliberget og bading i Næra i nydelig høstvær!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *