VERDENS raskeste small-hund er norsk!

Eli Beate og Zelda på pallen lørdag, etter en 2. plass i hoppløpet. Etter finalen hadde hun beste tid sammenlagt - ett pinneriv fra å være verdensmester. Foto: Wenche Sæther.
Eli Beate og Zelda på pallen lørdag, etter en 2. plass i hoppløpet. Etter finalen hadde hun beste tid sammenlagt – ett pinneriv fra å være verdensmester. Foto: Wenche Sæther.

FOR et VM sett med norske øyne!

VM-debutantene Eli Beate Sæther og Zelda tok sølv i hoppløpet i VM, og hadde det ikke vært for et surt pinneriv i agilityløpet i dag hadde de faktisk blitt verdensmestre!

En prestasjon det står stor respekt av, og dette var bare debuten…

Sammenlagt hadde Eli Beate og Zelda den raskeste tiden. Det betyr at VERDENS raskeste small-hund er norsk, og en av våre konkurrenter! Jeg synes vi er utrolig heldige her i landet som har en slik ekvipasje i verdensklasse å strekke oss mot. Tarjei Bratt Hveding- Gabrielsen og Galena havnet også høyt oppe, på en 12. plass totalt. I tillegg var det sterke prestasjoner av både medium- og largehundene. Det vil jeg tro er til stor inspirasjon for hele agility-Norge!

Jeg er i alle fall veldig inspirert etter årets VM, og takker både norske og utenlandske ekvipasjer som har levert flott agility fire dager til ende for det. Vi SKAL tilbake på den store gressmatta 😀

Tequila på sin VM-debut i Luxemburg i 2014. Foto: Ian Watts.
Tequila på sin VM-debut i Luxemburg i 2014. Foto: Ian Watts.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *