Seier! Tyskland dag 3, 4 og 5.

Tequila med rosetten sin!
Tequila med rosetten sin!

En liten oppsummering av den andre halvdelen av konkurransen i Mendig, Tyskland!

Del 1 finner dere her.

Tequila dro med seg en 5., en 4., en 3. og en 1. plass! Veldig moro. Jeg er imponert over hvor godt hun holdt gjennom hele fem kokurransedager – like gira på start den første som den siste, det er ulikt henne!

Jess plukket ikke med seg noen resultater, men har gått bom i konkurranse for første gang (MED greit treff), og traff til og med slalominngangen i tre løp 😉 Noen riv, men hun er ikke vant til å hoppe makshøyde enda, så tar ikke det så tungt.

Her er video fra de løpene vi var så heldige å få filmet:

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *