Banen som fikk Max til å elske slalom

Noen ganger er ikke løsningen den man tror!
Noen ganger er ikke løsningen den man tror! Foto: Maja Rokavec

Max syntes slalom var verdens kjipeste hinder de første årene av sin karriere. Han hadde en tendens til å miste fokus og forsvinne på sin egen raptusrunde når den dukket opp i banen, eller rett og slett ikke gidde å gå den.

Jeg trodde løsningen var å trene korte, intense økter med masse belønning etter hver slalom. Det er jo gjerne det mest logiske, er det ikke? Likevel viste det seg å funke dårlig. Først etter at han var med på å sette Guinness World Record i 2011 skjedde det noe som fikk meg til å se en ny løsning. I den banen var det to slalomer, og han likte det! Derfor ble det «overtrening» på slalom når vi kom hjem igjen, og det virket!

Her er banen som hjalp oss veldig. Kanskje verdt å prøve med Jess også?

Slalom, slalom, slalom!
Slalom, slalom, slalom!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *