Kurs med Andy de Groote, dag 1

De siste årene har Andy de Groote fra Belgia vært på besøk hos Åsmarka blandede et par ganger i året. Kjempefordel med en person som har fulgt oss så tett, han vet akkurat hvilke knapper han skal trykke på hos åsmarkingene, og det funker! Denne helga er han tilbake, og fredag var første kursdag for vår del.

Han hadde laget en veldig morsom og utfordrende bane! Det jeg var mest fornøyd med var at vi klarte slalomen så bra, både inngangen og utgangen. Moro! Jess viste også at grunntrening på svinger kommer godt med.

I dag har vi fri, så formiddagen startet med en skitur på Sjusjøen, før julegavehandling og middag med Andy i kveld. Søndag morgen er det vår tur igjen på kurs, vi gleder oss!

Bli med i samtalen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *