Norgesmestre på besøk!

Hyggelig med besøk av Robert og Tarjei i hallen vår!
Hyggelig med besøk av Robert og Tarjei i hallen vår!

Det blir lite trening i jula, men 2. juledag fikk jeg hyggelig besøk av både regjerende norgesmester Robert og tidligere norgesmester Tarjei. Veldig gøy å få trent litt sammen! Tequila har agilityfri og trente ikke, men hun håper å ta over norgesmestertittelen lell… 😉

Ellers har vi kost oss med turer både på beina, ski og kickspark. Jeg jobber i romjula, men flere fine turer fram mot det nye året satser jeg likevel på at det  blir – om så i stummende mørke. Enda godt man fikk penger til hodelykt i julegave 😉

Jess, Tapper, Tequila, Max, Diva og Figaro. Hele familien samlet i jula.
Jess, Tapper, Tequila, Max, Diva og Figaro. Hele familien samlet i jula.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *