2017 – Bring the joy

Vi hopper uti det - nytt år, nye muligheter. Foto: Maja Rokavec.
Vi hopper uti det – nytt år, nye muligheter. Foto: Maja Rokavec.

Noen oppsummering fra 2016 har jeg ikke tatt. Noen ganger er det greiest å gå videre, og jeg har brukt litt tid på å finne ut av hva 2017 skal bli for oss.

Hvert år har jeg hatt et slagord, og i år blir slagordet det samme som på armbåndet jeg fikk av treningsvenninne Mette til jul – Bring the joy!

Jeg vil at Tequila får et nytt år på landslaget. Målet er plass i både Nordisk og VM. Det hadde vært moro med en pallplass i NM også. Jeg tror jeg har funnet en fin balansegang mellom trening og agilityfri. Det er først og fremst på farten vi har mye å hente, og motivasjonen er best med minimalt med agilitytrening!

For Jess er målet opprykk til klasse 2 i løpet av året, og at vi «finner hverandre» så vi blir klare for nye utfordringer senere.

Håpet er å kunne reise litt mer til utlandet. Turen til Tyskland i fjor høst var gull verdt, så det ønsker jeg å gjenta i høst. I tillegg til konkurranser og kurs. På lista for våren står:

  • Handlingkurs med Mona Grefenstein
  • Selvstendighetskurs med Ingerid Klaveness
  • Handlingkurs med Andy de Groote

Jeg ønsker meg også en coach som kan følge oss opp via nett. Å reise for å trene hos noen fast har jeg dessverre verken tid eller overskudd til. Når man bor et par timer unna det meste er nett en grei løsning.

Håper 2017 har mye bra å by på!

Bli med i samtalen

  1. Coach som kan følge deg/dere over nett. Forslag: Jan Egil Eide.
    Han har et online-kurs gående. (vet ikke om andre selv om det sikkert finnes)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *