Bestetider på begge i Bø!

Tequila kom blant annet på en 2. plass i hopp søndag. Max hentet premiene. Foto: Mette Elin Sandbakken.
Tequila kom blant annet på en 2. plass i hopp søndag. Max hentet premiene. Foto: Mette Elin Sandbakken.

Årets første stevne er overstått, og det ble en god start på sesongen fordi:

  • Tequila hadde beste tid i agility small 3 på lørdag. Havnet på 6. plass med 5 feil og tiden 34.18, vinneren hadde 34.28)
  • Jess gikk slalominngang i begge hoppløpene sine! HURRA!
  • Jess hadde nest beste tid i hopp 2 large på lørdag, selv med en vegring som hun brukte litt tid på. Gikk i mål på 31.01 med fem feil. Raskeste tid i banen var 29.40.
  • Tequila fikk en 2. plass i hopp small 3 søndag.

Jess sine løp:

Tequila sine løp:

Litt å jobbe med er det selvsagt også. Først og fremst må Jess bli på start, vi har hatt to tjuvstarter i helga. Hun var slik sist hun hadde løpetid også, men uansett – det må vi bli bedre på! Hun må også bli mer selvstendig og bli tryggere på hinderne. Og JEG må lære meg å stole på henne. Noe som var positivt var at hun har blitt bedre å få kontakt med i startområdet – det har vært en utfordring for henne å se andre hunder ha det kult i banen.

Når det gjelder Tequila fungerte hun veldig bra. Hun har hatt agilityfri i 1,5 måned nå, med god effekt. Motivasjonen var på topp og farten god! Svingene var ikke så verst, men jeg trøkket ikke til bra nok på verken i svinger eller på rettstrekker. Hun har prestert jevnt og godt i helga, men vi må trene vippe…! Også må føreren huske å ta seg sammen på siste løp, slik at hun husker banen… Sove kan man gjøre hjemme.

Gleder meg til neste stevne, som er på hjemmebane i Limtrehallen i Moelv andre helga i februar! Nye muligheter, og kanskje kan vi glede oss over flere pallplasseringer der?

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *